Een teken van lezen

Algemene voorwaarden

Wie, wat & waar

Een teken van lezen is de uitgever en het verkopend kanaal van boeken en korte leesverhalen. Uitgaven mogen niet worden vermedigvuldigd en/of verspreid zonder toestemming.

Een teken van lezen is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 61678333. BTW-nummer: 151538918B03. Bankrekening: NL86 RABO 0192342614 op naam van Een teken van lezen te Breda. Correspondentieadres: Koraalstraat 23, 4817 HM Breda

 

Betalingen

In de webshop kan gekozen worden voor betalen met iDeal of vooraf overboeken. Is de betaling niet gelukt? Maak dan het bedrag over op rekeningnummer NL86 RABO 0192342614 op naam van Een teken van lezen. Je bestelling wordt verstuurd zodra de betaling bij ons binnen is.

 

Verzenden

Een teken van lezen verzendt de producten binnen 2-3 werkdagen.

– De producten worden zorgvuldig verpakt en zullen indien mogelijk in een pakket worden verstuurd dat door de brievenbus past, zodat je niet thuis hoeft te zijn om het pakket in ontvangst te nemen.

 

Retouren

Spijt van je aankoop? Je kunt ongebruikte producten binnen 14 dagen terugsturen. Verzendkosten komen op rekening van de klant. Je kunt een mail sturen naar info@eentekenvanlezen.nl onder vermelding van het ordernummer. Er wordt dan een mail teruggestuurd met verzendinstructies.

 

Herroepingsrecht

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Alleen de kosten voor retour van thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@eentekenvanlezen.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen terugstorten.